Szállások

1-es szállás (a bázis szállása)

Szállás árak

Csúcsidőn kívül (Szeptember 1 – Május 31 között) 14 €/fő/nap
Csúcsidőben (Június 1 – Augusztus 31 között) 18 €/fő/nap

A szállás közvetlenül a bázis feletti házban van, 15 méterre. A szálláson egy vagy kétfős, kis szobákat tudunk kínálni, két szobára egy közös fürdőszoba van, közös használati lehetőséggel. A szobákhoz nem tartozik konyha és étkező, valamint nincs főzési lehetőség sem. Az, aki itt száll meg és az étkezésre befizet nincs is rá szüksége. A szobákban nincs hűtő és légkondicionáló berendezés, tv, van viszont terasz és álló ventilátor. Ezt a szállást azoknak ajánljuk, akik bírják a közösségi életet, és a buli hangulatot.

A szállásról fényképeket a galéria menüpont alatt találsz.

2-es szállás

Szállás árak

Csúcsidőn kívül (Szeptember 1 – Május 31 között) 35 €/fő/nap
Csúcsidőben (Június 1 – Augusztus 31 között) 45 €/fő/nap

A szállás közvetlenül a bázis mellett található 30 méterre.
A szálláson is kis kétfős szobák vannak, egyszerű felszereltséggel ágy, éjjeli szekrény, ruhásszekrény, viszont itt a szobákban benne van a zuhanyzó és a wc. A szobákban nincs hűtő, légkondicionáló berendezés és tv sem. A szálláson öt két fős szoba van.
Az öt szobához tartozik egy közös, nagy felszerelt konyha közös hűtővel, itt főzési és étkezési lehetőség is van, itt van műholdas tv is. A konyhából egy nagy terasz nyílik, ami szintén a vendégek rendelkezésére áll. A szálláson van egy felszerelt mosókonyha mosógéppel, ha valakinek szüksége van rá.
Ezt a szállást legfőképpen az egyedül vagy párban érkezőknek ajánljuk.

A szállásról fényképeket a galéria menüpont alatt találsz.

3-as szállás: KLIMATIZÁLT SZOBÁK

Szállás árak
Csúcsidőn kívül (Szeptember 1 – Május 31 között)
Két személyes szoba 35 €/fő/nap
Három személyes szoba 40 €/szoba/nap

Csúcsidőben (Június 1 – Augusztus 31 között)
Két személyes szoba 45 €/szoba/nap
Három személyes szoba 50 €/szoba/nap

A szállás a bázistól 500 méterre egy mellékutcában található a fő tértől 100 méterre. A szállás egy nagy apartmanházban van, ahol az apartmanok mellett szobák is vannak. A szobák az első illetve a második emeleten találhatók, és kettő illetve három személyesek. A kétszemélyes szobákban két különálló ágy található, a három személyesben egy francia ágy és egy külön álló ágy található egy szobában. A szobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba. A szobákban főzési lehetőség és klíma nincs. Van viszont egy kis hűtő és ventilátor. A szobák rendes kulturált felszereltségűek. Ezt a szállást legfőképpen pároknak és azoknak ajánljuk, akik család nélkül érkeznek, valamint mivel főzni nem lehet az étkezést bázistól veszik igénybe vagy étterembe szeretnék megoldani az ellátásukat.

A szállásról fényképeket a galéria menüpont alatt találsz.

4-es szállás: KLIMATIZÁLT APARTMAN
Szállás árak

Csúcsidőn kívül (Szeptember 1 – Május 31 között)
Kettes kategóriájú szállás 55 €/fő/nap

Csúcsidőben (Június 1 – Augusztus 31 között)
Kettes kategóriájú szállás 75 €/fő/nap

A szállás a bázistól 500 méterre található az egyik mellékutcában felfelé, a fő tértől 100 méterre. Az apartmanok egy nagy apartmanházban találhatók az egyik az első, a másik a második emeleten. Az apartman áll egy külön álló szobából, ahol egy francia ágy van, valamint egy nappaliból ami a konyhával az étkezővel egy légtérben található, itt van még egy kinyitható kétszemélyes kanapé. A főzési lehetőség biztosított a konyhában hűtő és konyhafelszerelés van. Az apartmanban nincs légkondicionáló csak ventilátor. Az apartmanban 2-4 fő tud kényelmesen elférni ezért ezt a szállást pároknak, vagy gyermekes családoknak ajánljuk

A szállásról fényképeket a galéria menüpont alatt találsz.

5-ös szállás: KLIMATIZÁLT APARTMAN
Szállás árak

Csúcsidőn kívül (Szeptember 1 – Május 31 között)
Hármas kategóriájú szállás 75 €/fő/nap

Csúcsidőben (Június 1 – Augusztus 31 között)
Hármas kategóriájú szállás 90 €/fő/nap

Elhelyezés 3-4 személyes apartmanokban, amely légkondicionáló berendezéssel felszerelt.

A szállás közvetlenül a bázis mellett 10 méterre található a bázis melletti étterem fölött.
A feljárat az apartmanban az étterem konyhája mellet van, egy külön lépcsőn.
Az apartmanban két szoba található mindkét szobában francia ágy van, a nappali és a konyha egybe van építve az étkezővel, itt műholdas tv is található, a nappaliból tengerre néző terasz van székkel, asztallal. A konyha felszerelt, főzési lehetőség van, az apartmanban hűtő is áll a vendégek rendelkezésére. A két szobára egy közös fürdőszoba van. Az apartman berendezése jó színvonalú, igényes és tiszta.
Az apartmanban légkondicionáló berendezés található, aminek a használatát az ár tartalmazza.
Az apartman igaz, hogy az étterem felett van, de nem hangos, mert az étterem este tíz órakor bezár, így nyugodtan lehet pihenni.
Az apartman 2-5 személyes. Ezt az apartmant elsősorban családoknak, vagy baráti társaságoknak ajánljuk

A szállásokról fényképeket a galéria menüpontban találsz.

6-os szállás: KLIMATIZÁLT MINI APARTMAN
Szállás árak

Csúcsidőn kívül (Szeptember 1 – Május 31 között)
Hármas kategóriájú szállás 35 €/fő/nap

Csúcsidőben (Június 1 – Augusztus 31 között)
Hármas kategóriájú szállás 45 €/fő/nap

A szállás közvetlenül a bázis mellett található 30 méterre, egy mini apartman. A szálláson egy hálószoba van fürdővel és konyhával. A szobában egy francia ágy található és a konyha részben van egy egyszemélyes kihúzható kanapé. A szállás mivel mini apartman, ezért fel van szerelve a főzéshez szükséges eszközökkel, és hűtővel. Mivel a mérete nem nagy, ezért ezt a szállást igazán pároknak ajánljuk akik maximum egy gyermekkel jönnek, mert több ember a szállás méretei miatt nem fér el. Az apartmanhoz tartozik egy kis terasz is asztallal székekkel ahova ki lehet ülni és a tengert, és a kikötő hajókat lehet nézegetni.

A szállásokról fényképeket a galéria menüpontban találsz.

A szigeten vendégeink többféle szálláslehetőség közül választhatnak. Vannak egyszerűbb, olcsóbb szállások, amik általában szobák és kínálunk magasabb színvonalú, de drágább apartmanokat is. Mindenki a saját igénye alapján választhat a szállások közül.
Az 1-2-es számú szállások közvetlenül a bázis mellet vannak 30 méterre, az apartmanok a faluban, a bázistól 50-500 méterre találhatók. a bázis és az étterem kellemes parti sétányon közelíthető meg.

A szállások lehetőségei tájékoztató jellegűek, azt nem tudjuk garantálni, hogy mindig minden túránál szabadok, érdemes a szállást időben lefoglalni, mert Kaprije szigetén is a július és az augusztus csúcsidő. Ebben az időszakban nagyon nehéz szállást találni annak, aki csak úgy jön, meg a jó szállások hamar el is kelnek.
A szállás kiválasztásánál hivatkozz a szállás számára.