Szállások

Szállás foglalás, ajánlataink, szállások árai.

Szívesen segítünk neked a szállás foglalásban, ha igényled, tudunk olyan szállásadó partnereket ajánlani, akivel már évek óta dolgozunk és eddig a vendégeink meg voltak elégedve az általunk intézett szobákkal, apartmanokkal, házakkal.

Azonban fel kell hogy hívjuk a figyelmedet arra, hogy sajnos mi többször drágábban tudunk neked szállást intézni, mintha az interneten keresztül, közvetlenül saját magad intézed. A nagyobb cégek sokkal jobb szerződést tudnak kötni, mint mi. A szállásadók majdnem mindegyike beszél angolul, így közvetlenül is tudsz velük beszélni, bár neten keresztül ez beszélgetés nélkül is remekül megoldható.      

Felhívnák a figyelmedet arra, hogy igaz, hogy az elmúlt években a szállásadók száma növekedett, de azért hamar lefoglalják a jó minőségű apartmanokat, szobákat. Foglalj időben, hogy szabad legyen az általad kiválasztott szállás.

Ha mégis mi intézzük neked a szállást, akkor az alábbi lehetőségek közül választhatsz! Azonban azt nem tudjuk garantálni, hogy az általad kiválasztott szoba, apartman, ház még szabad, és biztosan el tudjuk intézni számodra.

Bázis szállás

Szállás árak

Csúcsidőn kívül (Szeptember 1 – Május 31 között) 16 €/fő/nap
Csúcsidőben (Június 1 – Augusztus 31 között) 20 €/fő/nap

A szállás közvetlenül a bázis feletti házban van, 15 méterre. A szálláson egy vagy kétfős, kis szobákat tudunk kínálni, két szobára egy közös fürdőszoba van, közös használati lehetőséggel. A szobákhoz nem tartozik konyha és étkező, valamint nincs főzési lehetőség sem. Az, aki itt száll meg és az étkezésre befizet nincs is rá szüksége. A szobákban nincs hűtő és légkondicionáló berendezés, tv, van viszont terasz és álló ventilátor. Ezt a szállást azoknak ajánljuk, akik bírják a közösségi életet, és a buli hangulatot.