Megközelíthetőség

Megközelíthetőség, útvonal, komp menetrend,
Megközelíthetőség:

A Kaprijei búvárbázist Magyarországról végig autópályán közelítheted meg. Budapesten rámész az M7-es pályára és azon mész végig a határig. Miután a határon átmentél, nem kell letérned sehova és semerre, egyenesen mész tovább az A4-es autópályán Zágrábig, itt a körgyűrűn egy kicsit figyelni kell, mert le kell térned az A1-es autópálya felé. Jól ki van táblázva, azonban figyeld a Lucko kapu felé lévő táblát. Te itt tudsz rámenni az A1 felé, átmész a fizetőkapun, már meg sem kell állnod Sibenikig.
Miután lejöttél az autópályáról Sibenik centruma felé mész mindig a kikötő felé. Jól ki van táblázva, nem lehet eltéveszteni. Ha jól mentél, akkor átmész egy aluljárón és miután kijöttél belőle előtted lesz a komp. Neked ezzel a komppal kell átjönnöd Kaprijére. A szigetre nem lehet behajtani kocsival, így a parkolóban kell hagynod a kocsit Sibenikben.

Autópálya díj: Magyarországon tudod,
Letenye és Zágráb között: 5.80€ 
Zágráb és Sibenik között: 20.10€

Parkoló:

A komp mellett találhatod a parkolót, ahol le tudsz parkolni, van napidíj, a parkolóban csak kérj jegyet az automatából, és parkolj le, nem kell semmit mondani. Ha hat órát meghaladó a parkolásod automatikusan napidíjat számolnak.
A parkoló őrzött, még nem volt rá alkalom, hogy a kocsikat feltörték, vagy bármilyen bajuk esett volna a parkolás során.
Szállj fel a hajóra, és mi ott fogunk várni rád a Kaprijei mólón.

A parkolóban a napidíj: 0.70€ /óra /autó

A komp és a sima hajó:

A szállítást két társaság végzi, az egyik a kompot üzemelteti, a másik egy normál hajóval szállít, de csak személyeket. A komp mindig megy, de a magán társaságé kicsit kiszámíthatatlan, általában megy, de ha biztosra akarsz menni, akkor a nagy kompot válaszd.
A hajó nem mindig Kaprijén áll meg először, így kérdezd meg, hogy mikor kell leszállnod.

A kompra jegyet kell venned a hajótól kb 150 méterre található jegypénztárban, de van mikor a kompon kell jegyet venned, ez mindig változó..

A normál hajónál a hajón kell jegyet venned.

A jegy a kompon: 3 EUR/fő

A jegy a gyors hajón: 5 EUR/fő

Sajnos a magán társasági hajónál többször megpróbálják becsapni a külföldi utasokat a jegyárral, és a csomag árral amit megpróbálnak felszámolni ha tudják. Ha ezt el szeretnéd kerülni, vagy nem szeretnél vitatkozni akkor a kompot válaszd!