Foglalj Időben! Főszezonra, Előszezoni Árakon!

Lefoglalhatod a nyári főszezonra a búvárkodásodat előszezoni árakon!

Nem kell mást tenned, csak kiválasztanod annak a túrának a dátumát, amelyikre jönni szeretnél és május 1-ig jelentkezned kell rá. Így a búvártúrádat nem 390 €/fő árért kapod, hanem előszezoni áron csak 340 €/fő.

Az előszezoni ár feltétele, hogy a búvártúra árának 50%-át legkésőbb május 1-ig ki kell fizetned.

Pénzvisszafizetési garancia!

A visszafizetési garancia csak a búvártúrára befizetett részvételi díjra vonatkozik, a szállásra befizetett összegekre nem, még abban az esetben sem, ha mi intézzük neked a szállást, mert azt mi sem kapjuk vissza a szállásadóktól.      

Abban az esetben, ha bármilyen más okból mondanád le a részvételt a túrán, ha azt legkésőbb, a túra indulása előtt 30 nappal teszed, akkor is a búvárkodásra addig befizetett összeget a lemondástól számítva 30 napon belül, teljes egészében visszafizetjük neked.

Sajnos, ha a lemondás az általad lefoglalt búvártúra indulása előtt 30 napon belül van, akkor nem tudjuk a befizetett összeget visszafizetni neked. Mivel nekünk is terveznünk kell a létszámot és amikor Te lefoglalod a helyedet azt mi nem adjuk el másnak.    

Abban a sajnálatos esetben, ha bármilyen okból mi kényszerülünk lemondani a túrát akár a túra indulása előtt egy nappal is, akkor az addig a búvárkodásra befizetett összeget teljes egészében 30 napon belül visszafizetjük neked.

Mind a három esetben arra is van lehetőséged, hogy díjmentesen egy másik túrára vidd át az addig a búvártúrára befizetett összeget.