Búvároktatás

Búvároktatás a Kaprije-i búvárbázison

A Kaprije-i búvárbázison kialakításra került egy oktatóterem, ahol ugyanazt a színvonalú tanfolyamot tudjuk kínálni azoknak, akik a búvártanfolyamot a szabadságuk alatt akarják elvégezni tengeri körülmények között.

Az oktatóteremben rendelkezésre áll tv, számítógép, projektor és a többi szükséges felszerelés ahhoz, hogy megfelelően színvonalas tanfolyamot tudjunk tartani a bázison is.

A Kaprije-i búvárbázison a kezdőtől a hivatásos szintig tartunk tanfolyamokat, valamint búvár specialitás tanfolyamokat igény szerint.
Az elméleti oktatást az oktatóteremben tartjuk, a tanfolyamnak megfelelő védett vízi készségeket a résztvevők a bázis előtt, az öbölben sajátíthatják el, majd a tanfolyam után közvetlenül a túrán le is vizsgázik az, aki ezt az utat választja ahhoz, hogy elvégezze a képzést.

A tanfolyamok elvégzésére az öt napos túra alkalmával van lehetőség, itt kerül sor a hét elején az elméleti oktatásra, a védett vízi gyakorlásra, majd a hét második felében a nyíltvízi vizsgára. A tanfolyamok nem kerülnek többe, mintha Magyarországon végeznéd, de a szállás és az étkezés valamint a nyíltvízi túra költségével még számolni kell.

A specialitás tanfolyamokat általában a túra ideje alatt oktatjuk esténként, és a vizsga a túrán van, ezek elvégzése nem vesz igénybe több napot, mint az eredetileg kiírt túra ideje.

A tanfolyamokról részletes leírást az Oxygene Búvárklub honlapján találsz.

A Kaprijei búvárbázison elvégezhető tanfolyamok a 2024-es évben.

Június:
Június 20-23. Kezdő búvártanfolyam és vizsga, részletek a tanfolyamról
Július:
Július 18-21. Kezdő búvártanfolyam és vizsga, részletek a tanfolyamról
Július 25-28. Haladó búvár tanfolyam és vizsga, részletek a tanfolyamról
 
Augusztus:
Augusztus 22-25. Kezdő búvár tanfolyam és vizsga részletek a tanfolyamról
Szeptember:
Szeptember 12-15. Kezdő búvár tanfolyam és vizsga, részletek a tanfolyamról
Szeptember 26-29. Haladó búvár tanfolyam és vizsga, részletek a tanfolyamról
Október:
Október 19-23. Száraz ruha specialista tanfolyam és vizsga, részletek a tanfolyamról
Október 19-23. Haladó búvár tanfolyam és vizsga, részletek a tanfolyamról