Akciók

Akciós, több merülést tartalmazó búvártúra.

Búvártúra akció végzett búvároknak a Kaprijei Búvárbázison.

A túranaptárban, megadott időpontokban lehet kihasználni ezt a lehetőséget és jelentkezni túrára. A túrát végzett, búvár vizsgával rendelkező búvároknak ajánljuk.

Mit is tartalmaz ez az akció? A válasz nagyon egyszerű, normál hat merüléses búvártúra áráért, többet tudsz merülni ezen a túrán, hiszen korlátlanul merülhetsz, partról a bázis előtt az öbölben, itt tudsz gyakorolni, kipróbálni dolgokat, és kicsit nézelődni is.

Megyünk merülni hajóval is az időjárás, és a lehetőségek függvényében. Ezen a túrán megpróbálunk 8-9 hajós merülést is a környékbeli falakhoz, üregekhez, barlangokhoz, világítótoronyhoz, itt különféle mélységekbe tudod csodálni a gazdag élővilágot, korallokat.

A plusz lehetőség, hogy ezen a túrán felár nélkül a merülések között, ha elég erőt érzel magadban, akkor ki tudunk menni éjszaka is merülni, megfigyelve az éjszakai élővilágot is.

Akarsz roncsokat is merülni? Most ezen a túrán megteheted!

Az Adria egyik legizgalmasabb roncsát is megnézheted a Stuka vadászbombázót a víz alatt. Stuka a világon összesen csak kettő van, ami merülhető a búvárok számára, az egyik éppen nálunk.

A másik roncsot is megnézheted a Franceska de Riminit, ha rendelkezel elég tapasztalattal és merüléssel, mivel azért ez kicsit mélyen van, de megéri hidd el.

Gyere el nézd meg magad a Kaprijei bázist, és a környékbeli merülőhelyeket!

Mivel mi nem nagy csoportot merültetünk egyszerre, ezért a túráinkra korlátozott a résztvevők létszáma, ezért jelentkezz minél előbb, hogy ne maradj le a túráról.